top of page

MediaMarkt Startup Challenge’ta finale kalan 10 girişimci

Haber Merkezi

Türkiye’den başlayıp dünyanın farklı ülkelerine açılan girişimcilik yarışması MediaMarkt Startup Challenge’ta girişimleriyle perakende sektörünün geleceğine yön vermeyi hedefleyen 10 girişim belli oldu.

Geniş ürün yelpazesiyle Avrupa’nın açık ara bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’de başlattığı ve ilerleyen yıllarda dünyanın farklı ülkelerinden de başvuru kabul ettiği girişimcilik yarışması MediaMarkt Startup Challenge’ın kazananları, 5 Aralık Salı günü yani bugün düzenlenecek Challenge Day etkinliğinde belli olacak.


Bu yıl 6’ncısı düzenlenen MediaMarkt Startup Challenge’ta büyük final öncesi 230 farklı girişim değerlendirildi. Bu girişimler arasından öne çıkan 10 girişimci ise düzenlenecek Challenge Day’de projelerini jüri üyelerine sunacaklar.


Finale kalan 10 girişim ve çözümleri

3pmetrics: SaaS ürünleri ve API servisleriyle şirketlerin karbon ayak izi, su ayak izi, ESG gap gibi çevresel etkilerini sadece 1 günde yönetmeye başlamalarını sağlayan girişim.

Abonesepeti: Abonelikleri başlatma, yönetme, sonlandırma ve daha fazlasını yapılmasına yardımcı olan bir abonelik yönetim platformudur. İlk hizmet başlangıcından abonelik iptal sürecine kadar tüm abonelik sorunlarına çözüm üreterek tüketicinin zamandan ve paradan tasarruf etmelerini sağlayan girişim.

CUX: Şirketlerin analizlerde 5 kata kadar zaman tasarrufu yapmalarına ve değerli sonuçlar çıkarmalarına yardımcı olan Dijital Deneyim Analiz aracıdır.

Ingosa: Üretken diyaloga dayalı yapay zekanın yenilikçi entegrasyonu yoluyla dijital reklamcılığı dönüştüren öncü bir reklam teknolojisi firması.

Recepta: İşletmelerin kasada e-posta veya telefon numarası gibi herhangi bir kişisel bilgi gerektirmeden müşterilerine özelleştirilmiş kağıt ve dijital makbuzlar sunmalarına yardımcı olan bir platformdur.

Reveni: Riskin ortadan kaldırılmasını ve anında para iadesi ve değişim yapılmasını sağlayarak geri dönüşleri sıkıntılı bir noktadan sadakat aracına dönüştüren girişim.

RNV Analytics: Envanter optimizasyon çözümü #Klibre ile perakendecilerin müşterilerin ihtiyaçlarını karşılamak için hangi ürünlerin hangi satış noktalarında bulunması gerektiğine karar vermelerine yardımcı olan girişim.

TAWNY AI: İnsan duygularını ve davranışlarını yapay zeka hızında ve ölçeğinde analiz eden girişim şirketi.

Trendbox: İş ortağı Octopus ile dijital tabela çözümü aracılığıyla şirketlere karar zekası ortağı olarak hizmet veren, yapay zeka destekli bir veri analitiği şirketi.

Wastespresso: Kahve posalarını ileri dönüşüm teknolojisiyle sürdürülebilir biyoplastik hammaddeler ve ürünler üreterek, şirketlerin karbon emisyonlarını azaltmalarına, sürdürülebilir ürün portföyleri oluşturmalarına ve mikro atık yönetimi yapmalarına destek olan girişim.



Kaynaklar:

  1. Basın Bülteni





0 yorum

Comments


bottom of page